Învățarea începe cu noi

Școala își propune să ofere tuturor elevilor  activități necesare pentru a-i pregăti  mai bine în viață.

"Împreună pentru o dezvoltare durabilă"

Marți 28.02.2023, Biblioteca Județeană „Gh.Asachi” Iași, partener al proiectului „Împreună pentru o dezvoltare durabilă”, editia I, alături de Școala Gimnazială „Gh.Ciobanu”-Andrieșeni, Societatea Eco-Arena și Centrul Cultural Ruginoasa au desfășurat o activitate în mediul online. 
În cadrul activității, a avut loc o prezentare pe teme ecologice despre impactul deșeurilor electrice, electronice asupra mediului înconjurător pe termen scurt, mediu și lung precum și importanța colectării selective a deșeurilor.

Dove - "Am încredere în mine "

Pe data de 22 octombrie 2022 a avut loc Campania Dove ,, Am încredere în mine”. În cadrul acesteia, elevii au învățat despre faptul că nu trebuie să se lase influențați de idealurile de frumusețe impuse de societatea în care trăim.

"Start în educație"

În ziua de 02.03.2023 s-a desfășurat proiectul „Start în educație” finanțat de fundația OMV Petrom și derulat de fundația World Vision Romania,la care s-au reunit 30 de părinți din Glăvănești și Andrieșeni. Scopul proiectului este acela de a răspunde nevoilor de grădiniță din mediul rural, pentru a le facilita accesul la grădiniță și la resursele de care au nevoie precum și la experiențe de învățare gestionate de părinți.